<<  Мај 2022  >>
  2  3  4  5  6  7  8

Aприл 2022, Опремање центра ИТ опремом

m DSC 0686m DSC 0316Центру за стручно усавршавање Кикинда одобрена су средства из Програма приоритетних пројеката који се финансирају кроз расподелу инвестиционих средстава у Министарству просвете, науке и технолошког развоја за 2022. годину. Вредност пројекта „Опремање центра ИТ опремом“ је 5.718.000,00 динара а по речима директора ЦСУ Кикинда, Дејана Карановића овим средствима биће обновљена опрема у рачунарској учионици, биће набављена најновија верзија „паметне табле“, апарат за копирање, фото апарат, лап топови, што ће допринети савременијем и бољем начину рада свих корисника услуга ЦСУ Кикинда, као и запослених.