<<  Мај 2022  >>
  2  3  4  5  6  7  8

19. март 2022, Асертивном комуникацијом до успеха

m DSC 0865m DSC 0868«Асертивном комуникацијом до успеха» је акредитовани програм стручног усавршавања под бројем 96, који је реализован у ЦСУ Кикинда. Мала група заинтересованих одушевљена је како самим семинаром, тако и реализаторкама, које су успеле да на интересантан начин приближе проблематику односа и асертивност у комуникацији. Циљ програма је оспособљавање наставника за примену асертивне комуникације као начина изграђивања ауторитета у раду са ученицима, родитељима и колегама а полазници су остварили 8 бодова за стручно усавршавање. Ауторка и реализаторка програма је Весна Узелац а семинар је реализовала са Слађаном Станков.