05. фебруар 2022, Коришћење рачунара за припрему ефективније наставе

m DSC 0727m DSC 0732У ЦСУ Кикинда је на захтев запослених у Техничкој школи Кикинда, одржан семинар са каталошким бројем 318 „Коришћење рачунара за припрему ефективније наставе“. Циљ семинара је унапређивање знања наставника за ефикасно коришћење рачунара као подршке у изради потребне документације и квалитетнијег и потпунијег извођења наставе. Приоритена област је унапређивање дигиталних компетенција ученика и наставника и употреба информационо-комуникационих технологија у реализацији образовно-васпитног процеса. Аутори и реализатори су Ивана Новаковић, Душан Којић и Ђорђе Шарчевић. Полазници су остварили 8 сати стручног усавршавања.