<<  Јануар 2022  >>
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9

Надамо се да сте добро и креативно, као и да ћете бити расположени да се укључите на наше нове едукативно-креативне радионице

ЛАКО ИГРОМ ДО САЗНАЊА ТРАГОМ ЗМАЈА

Креатор дипл. васпитач Софија Соња Јегарски.

За сва додатна обавештења позовите нас на контакт телефоне:

Више информација на следећем ЛИНКУ.

30. август 2021, Традиционалне игре и играчке у 21. веку

m DSC 0874m DSC 0881У ЦСУ Кикинда одржан је акредитовани програм стручног усавршавања са каталошким бројем 688„ Традиционалне игре и играчке у 21. веку“, за запослене у предшколској установи „Драгољуб Удицки“ из Кикинде. Циљ семинара је стицање знања и вештина за подстицање дечјег развоја коришћењем традиционалних игара и играчака као огромног педагошког, социјализацијског и психолошког потенцијала, очување традиције и културног идентитета. Аутори и реализатори су Дијана Копуновић Торма, Магистар психолошких наука, ПУ "Наша радост", Суботица и Ференц Торма, , УГ КУЛТУРАЛНИ РАЗЛИЧАК, Суботица, који су и реализовали семинар.