<<  Јануар 2022  >>
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9

Надамо се да сте добро и креативно, као и да ћете бити расположени да се укључите на наше нове едукативно-креативне радионице

ЛАКО ИГРОМ ДО САЗНАЊА ТРАГОМ ЗМАЈА

Креатор дипл. васпитач Софија Соња Јегарски.

За сва додатна обавештења позовите нас на контакт телефоне:

Више информација на следећем ЛИНКУ.

Ликовно-едукативне радионице „Пластелин“, јул - август

m 19m 20И овога лета, деца узраста од 6 до 14 година, имају прилику да кроз ликоно-едукативне радионице „Пластелин“, уживају и упознају свет око себе. Циљ ових радионица јесте усвајање знања и развијање вештина из области визуелне уметности, кроз игру, покрет, систематско посматрање, експериментисање. Кроз ликовну уметност, усвајају знања из других области а радионице осмишљава и води Сања Бикић, васпитачица и мастер учитељица, чији је мастер рад био „Учење путем визуелних уметности кроз интеграцију наставних садржаја као допринос учења за будућност“. Радионице се одржавају током распуста али и током школске године а пријава је обавезна јер се због великог интересовања, места брзо попуне.