Каталог акредитованих програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2022/23, 2023/24, 2024/25. годину, које је подржао ЦСУ Кикинда, које је подржао ЦСУ Кикинда, које је подржао ЦСУ Кикинда

Поштовани,

У организацији ЦСУ Кикинда, ЦСУ Сомбор, РЦ Кањижа и ЦСУ Шабац нудимо Вам студијско путовање за директоре образовних установа.

Циљ студијског путовања је посета Српског забавишта, основне школе, гимназије и дома ученика „Никола Тесла” у Будимпешти.

Поштована/и,

-  ако сте директор предшколске установе, основне школе, средње школе или дома ученика;

- ако своје послове обављате најбоље што умете и ако их усклађујете са законским регулативама;

- ако желите да установа којом руководите буде препознатљива по одличним резултатима ученика, по иновацијама у настави, повезивању са научним достигнућима, сарадњи са локалном и широм заједницом;

- ако пратите постигнућа ученика, а наставни процес прилагођавате потребама тржишта и привреде;

- ако сте директор који препознаје значај стручног усавршавања за квалитетан рад установе/школе учешћем у стручним и студијским путовањима и посетама по члану 6. став 4. Правилника о сталном стручном усавршавању и напредовању у звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Сл. гласник РС“, бр. 109/2021 од 19. новембра 2021. год.)

Позивамо Вас на тродневно студијско путовање у Будимпешту

од 29. септембра до 1. октобра 2022. године

(стручно усавршавање)

Студијско путовање по учеснику износи 144 € - динарска противредност (аранжман обухвата: превоз аутобусом; услуге на бази 2 ноћења са доручком у хотелу 3* у Будимпешти у двокреветним собама; посета Образовном центру „Никола Тесла“ у Будимпешти; разгледање Будимпеште; излет до Сент Андреје; вожња бродом по Дунаву; посета тржног центра „Campona“; услуге водича) + 25 € свечана вечера другог дана у чарди.

Полазак из Шапца, Сомбора, Кикинде и Кањиже. По пријави добићете детаљна упутства.

Пријаву за учешће на студијском путовању можете извршити искључиво ОВДЕ.

Детаљан програм путовања можете преузети ОВДЕ

Онлајн пријава ће бити извршена након попуњавања свих понуђених поља. Након онлајн пријаве, на основу података које будете саопштили, биће Вам издат рачун, који ће претходно бити пријављен у Централном регистру фактура.

Рок за пријаву је 26август 2022.

Очекујемо Вас и радујемо се Вашем учешћу!

Кликните на линк Позивно писмо Будимпешта 2022

Кликните на линк Програм путовања Будимпешта 2022

Мрежа регионалних центара и центара за стручно усавршавање Србије

организује:

ШЕСТУ КОНФЕРЕНЦИЈУ МРЕЖЕ РЦ И ЦСУ СРБИЈЕ

За директоре и секретаре установа у образовању и све профиле наставника и васпитача

ПРОФЕСИОНАЛНА ПОДРШКА РУКОВОДИОЦИМА УСТАНОВА У ОБРАЗОВАЊУ - АКТУЕЛНОСТИ У ОБРАЗОВНОМ СИСТЕМУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ 4

Стручни скуп је акредитован код ЗУОВ-а, а учесници добијају сертификат на два бода

Професионална подршка руководиоцима установа у образовању -Актуелности у образовном систему Републике Србије 4

Конференција и сајам ће бити одржани у Врњачкој Бањи, 05-07октобра 2022.године, у хотелу „Цептер“

Пријаву за учешће на конференцији можете извршити искључиво ОВДЕ

ПОЗИВНО ПИСМО МОЖЕТЕ ВИДЕТИ ОВДЕ

АГЕНДУ КОНФЕРЕНЦИЈЕ МОЖЕТЕ ВИДЕТИ ОВДЕ

16-18. јун 2021, Обуке у Мејкерс клубу

m DSC 0721m DSC 0724Центар за стручно усавршавање Кикинда, организовао је обуку за рад на 3Д штампачу, кружној тестери, електричној тестери и 3 Д оловкама, у Мејкерс клубу Научног клуба Кикинда. Обуку је за заинтересоване, одржао Предраг Давидовић, сарадника Центра за промоцију науке. Обука је за полазнике била бесплатна. Да подсетимо, на конкурсу „Замисли све“, Теленор фонације један од пројеката за који су одобрена средстава, био је пројекат ЦПН „Мејкерс клубови“. Овај пројекат је подразумевао отварање научних лабораторија а једна је отворена и у Научном клубу ЦСУ Кикинда. Циљ овог пројекта је повећање дигиталне писмености, пре свега учесника у образовном систему и популаризацију СТЕМ дисциплина у широј заједници. Овакви простори су инкубатори знања и технологија 21. века. Мејкерс клуб ЦСУ Кикинда отворен је и бесплатан за све заинтересоване.