Каталог акредитованих програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2022/23, 2023/24, 2024/25. годину, које је подржао ЦСУ Кикинда, које је подржао ЦСУ Кикинда

У организацији ЦСУ Кикинда, ЦСУ Сомбор, РЦ Кањижа и ЦСУ Шабац нудимо Вам студијско путовање за директоре образовних установа.

Циљ студијског путовања је посета Српског забавишта, основне школе, гимназије и дома ученика „Никола Тесла” у Будимпешти.

Поштована/и, - ако сте директор предшколске установе, основне школе, средње школе или дома ученика; - ако своје послове обављате најбоље што умете и ако их усклађујете са законским регулативама; - ако желите да установа којом руководите буде препознатљива по одличним резултатима ученика, по иновацијама у настави, повезивању са научним достигнућима, сарадњи са локалном и широм заједницом; - ако пратите постигнућа ученика, а наставни процес прилагођавате потребама тржишта и привреде; - ако сте директор који препознаје значај стручног усавршавања за квалитетан рад установе/школе учешћем у стручним и студијским путовањима и посетама по члану 6. став 4. Правилника о сталном стручном усавршавању и напредовању у звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Сл. гласник РС“, бр. 109/2021 од 19. новембра 2021. год.)

Позивамо Вас на тродневно студијско путовање у Будимпешту од 29. септембра до 1. октобра 2022. године (стручно усавршавање).

Кликните на линк Позивно писмо Будимпешта 2022

Кликните на линк Програм путовања Будимпешта 2022

31. октобар 2015, Семинар 374

DSC 0824У ЦСУ Кикинда одржан је семинар са каталошким бројем 374 „Интердисциплинарна амбијентална настава- Завичајна школа наслеђа“. Семинар је једнодневни, К2, П1 и доноси 8 бодова за стручно усавршавање. Циљ семинара је оспособљавање наставника за интердисциплинарно повезивање наставних садржаја и коришћење располозивих ресурса локалне средине у циљу унапређивања квалитета наставе. Тема програма је дидактичко-методички приступ укључивању музеја у наставни процес, музеј као храм и форум, упознавање методологије стицања знања у музеју и интердисциплинарност у амбијенту музеја као и практична примена.

Погодака: 12021