<<  Мај 2022  >>
  2  3  4  5  6  7  8

20. октобар 2021, Ко је јурио Гагарина

m DSC 0553m DSC 0571Циљ пројекта „Ко је јурио Гагарина“ који се реализује уз финанскијску подршку ЦПН је промоција и популаризација науке уз подизање научне културе и писмености учесника., развијање позитивног става према науци, развијање међупредметних компетенција, упознавање младих са добитима од свемирских технологија и истраживања свемира. Пројектни тим чине Зорица Маринковић, професор географије, Слађана Марковић, професор биологије, Тања Радованов и Горан Јовишић, професори информатике. Радионица у Кикинди реализована је у оквиру Научног клуба Кикинда, тема је била посматрање неба телескопом а присутни су били ученици основне школе.