<<  Мај 2020  >>
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910

Добро дошли у виртуелни мај месец математике

кликните на линк за више информација

Часови немачког језика у ЦСУ Кикинда

Од септембра, два пута недељно, двочас

А1, А2, Б1

Часове држи наставница Оливера Радивојша

Пријаве мејлом csukikinda2@gmail.com

Информације на телефон 0230/404-830

март 2020, Нова акредитација за ЦСУ Ккинда

На основу решења Националне академије за јавну праву Републике Србије, Центар за стручно усавршавање Кикинда, акредитован је за спроводиоца програма стручног усавршавања у јавној управи. Акредитација важи за већи број области а ЦСУ Кикинда се приликом процеса акредитовања потрудио да потпише уговоре са већим бројем акредитованих реализатора програма. Тако ће у наредно периоду у ЦСУ Кикинда бити реализоване обуке из система јавне управе, управљања у јавној управи, јавне финансије, управљање међународним развојним фондовима ЕУ, Е управа и дигитализација, лични развој и вештине, тренинг тренера, локални развој и инвестиције у локалној самоуправи, заштита животне средине, пољопривреда и рурални развој, управљање општинском имовином, безбедност у локалној заједници, норматини процес и уређење рада и планирање у локалној самоуправи. Стручно усавршавање је сада обавезно и за све запослене у систему локалне самоуправе, у зависности од радног места и стручне спреме.