<<  Децембар 2020  >>
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213

Часови немачког језика у ЦСУ Кикинда

Од септембра, два пута недељно, двочас

А1, А2, Б1

Часове држи наставница Оливера Радивојша

Пријаве мејлом csukikinda2@gmail.com

Информације на телефон 0230/404-830

29. фебруар - 01. март 2020, Семинари у ЦСУ Кикинда

m DSC 0012m DSC 0004Викенд у ЦСУ Кикинди био је радни а реализована су три семинара са 63 учесника. Семинар „Ефикасним реаговањем до успешнијег решавања и превазилажења кризних ситуација“ има циљ Оснаживање компетенција за препознавање безбедносних ризика и реаговања на њих – унапређење знања и социјалних вештина потребних за превенирање, препознавање и поступање у кризним ситуацијама у васпитно-образовним установама и реализован је у суботу, 29. фебруара. Семинар 314 „ Интерактивна табла као подршка иновативним методама у настави“ реализован је за две групе наставника, 29. фебруара и 1. марта. Циљ овог семинара је обучити наставнике да користе интерактивну таблу са одговарајућим програмима у настави и да реализују час и наставну јединицу у новом окружењу коришћењем интерактивне табле.

Погодака: 1900