<<  Јануар 2020  >>
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112

Часови немачког језика у ЦСУ Кикинда

Од септембра, два пута недељно, двочас

А1, А2, Б1

Часове држи наставница Оливера Радивојша

Пријаве мејлом csukikinda2@gmail.com

Информације на телефон 0230/404-830

10. децембар 2019, Захвалница за промоцију науке

PRIZNANJEcpnНа свечаности у Центру за промоцију науке у Београду, додељене су захвалнице за допринос и учешће у 10. Ноћи истраживача. Међу добитницима је и Центар за стручно усавршавање Кикинда, који у свом саставу има и Научни клуб и Парк науке. Признање је примио директор ЦСУ Кикинда, Дејан Карановић. Десета по реду манифестација „Десета ноћ, кроз знање даје моћ 2019.“ одржана је и у Кикинди од 23. до 27. септембра, кроз 16 радионица. Кикиндску ноћ истраживача посетило је готово 600 ученика основних и средњих школа, деце из вртића и грађана, а реализовало је 17 реализатора и 14 волонтера, као и запослени у Центру за стручно усавршавање. Парк науке ЦСУ Кикинда тренутно броји 18 експоната, у припреми је 19. „Стуб даљинар“ а на основу Јавног позива ЦПН ускоро стиже и нови експонат, двадесети- „Ботаничка слагалица“.