<<  Септембар 2020  >>
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213

Часови немачког језика у ЦСУ Кикинда

Од септембра, два пута недељно, двочас

А1, А2, Б1

Часове држи наставница Оливера Радивојша

Пријаве мејлом csukikinda2@gmail.com

Информације на телефон 0230/404-830

10. октобар 2019, Завиримо у водени свет језера

m DSC 0422m DSC 0483Први део пројекта реализован је у Научног клуба. Ученици по групама после презентације и одледаног филма праве макете језера са живим светом, играју игру „Погоди ко сам?“ и такмиче се у квизу знања. Други део пројекта реализован је на простору Старог језера, где је практично примењено оно што су научили. На језеру је мерена температура воде, пХ врденост воде, замућеност, цртали су скицу језера, узимали узорке, фотографисали обале језера, трске, рогоза, дрезге, патке и друге организме. Све научено и одрађено биће овековечено фото-албумом. Аутори и реализатори радионице су биолози, Сузана Милошевић Добричић и Дејан Добричић, из Крагујевца.