ЦСУ ноћу

1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
202122232426

е о семинарима Центра за стручно усавршавање Кикинда из КАТАЛОГА програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2016/17. и 2017/18.

ШКОЛСКУ 2016/17. И 2017/18.

Часови немачког језика у ЦСУ Кикинда

Од септембра, два пута недељно, двочас

А1, А2, Б1

Часове држи наставница Оливера Радивојша

Пријаве мејлом csukikinda2@gmail.com

Информације на телефон 0230/404-830

06-07.07.2017, Састанак Мреже РЦ и ЦСУ Србије

p2m3Директори и стручни сарадници из десет Центара за стручно усавршавање из Србије (Кикинда,Смедерево, Шабац, Ужице, Ниш, Чачак, Крушевац, Књажевац, Крагујевац, Нови Пазар, нису били присутни представници из Кањиже и Лесковца), одржали су састанак Мреже у Врњачкој Бањи. Првог дана одржан је састанак са помоћником министра просвете задуженим за инспекцијски надзор, Богољубом Лазаревићем. Говорило се о положају РЦ и ЦСУ у систему образовања и предлозима у новом закону, о инспекцијском надзору и новинама везаним за рад Центара као и о стручном усавршавању просветних радника. Са новим вршиоцем дужности директора Центра за промоцију науке Др Јованом Трифуновићем и његовим сарадницима договорена је даља сарадња на промоцији Научних клубова и учешћу у пројектима на промоцији науке. У плану су и активности које се односе на Паркове науке и набавку нових експоната. Други дан је био посвећен припремама за конференцију у организацији Мреже, која ће бити одржана у октобру у Врњачкој Бањи, овога пута са темом „Одговорност директора и сарадника у руковођењу школом. Конференција ће бити акредитована а предавачи ће бити еминентни стручњаци из области образовања као и представници министарства и других државних институција које се баве образовањем. Говорило се и о престојећој акредитацији семинара, реализацији семинара и евиденцији акредитованих сати. Састанак Мреже РЦ и ЦСУ Србије завршен је закључцима који се тичу унапређења рада Мреже и сарадње са МПНТР и Заводима. Директоре Центара, помоћника министра и вд директора ЦПН примио је у згради СО Врњачка Бања, председник општине Бобан Ђуровић, са којим је и договорена даља сарадња пре свега на реализације конференције.

Anal
Threesome