ЦСУ ноћу

<<  Септембар 2017  >>
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910

Све о семинарима Центра за стручно усавршавање Кикинда из КАТАЛОГА програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2016/17. и 2017/18.

ШКОЛСКУ 2016/17. И 2017/18.

Часови немачког језика у ЦСУ Кикинда

Од септембра, два пута недељно, двочас

А1, А2, Б1

Часове држи наставница Оливера Радивојша

Пријаве мејлом csukikinda2@gmail.com

Информације на телефон 0230/404-830

Poštovani,

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na II konferenciju Mreže RC i CSU Srbije, pod nazivom

"Odgovornost direktora u obrazovnom sistemu Republike Srbije".

Dvanaest Regionalnih centara i Centara za za stručno usavršavanje, okupljeni u udruženje Mreža RC i CSU Srbije, pozivaju Vas da se prijavite na učešće na dvodnevnoj konferenciji:

"Odgovornost direktora u obrazovnom sistemu Republike Srbije"

(stručni skup je zvanično akreditovan od strane ZUOV-a i donosi učesnicima 2 boda).

Dvodnevna konferencija i sajam obrazovanja biće održani 16. i 17.oktobra 2017.godine, u Vrnjačkoj Banji, u hotelu "Cepter" (bivši hotel "Zvezda").

Ciljnom grupom su, pored direktora, obuhvaćeni svi profili nastavnika i vaspitača, kao i sekretari.

Kotizacija za konferenciju iznosi 6.900 dinara i obuhvata radni materijal, osveženje na pauzama, ručak za učesnike oba dana konferencije i sertifikat o pohađanom stručnom skupu.

Prijavu za učešće na konferenciji možete izvršiti isključivoOVDE

Rok za prijavu na konferenciju i uplatu kotizacije je 6.oktobar 2017.godine

Sve bitne informacije o konferenciji, načinu prijave i uplate kotizacije, možete naći u Pozivnom pismu, koje Vam šaljemo u prilogu ovog mejla.

Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju putem mejla csukikinda2@gmail.com ili na telefon 0230/404-830

АГЕНДА

09. јануара 2017-13. јануара 2017, Дечији научни камп –ДНК

m DSC 0645m DSC 0632Центар за стручно усавршавање Кикинда је током зимског распуста у оквиру Научног клуба организовао камп за основце. Основна идеја била је наша чула. Првог дана присутан је био 31 ученик шестог, седмог и осмог разреда а о чулима се говорили из угла биологије. Чула, грађа, функција и занимљивости о чулима кроз предавање, презентовање и експеримент. Реализаторке су биле Бојана Молнар и Едита Сатлер из зрењанинске групе НПН.Другог дана кампа на реду је била тема „Чула човека из угла физике и хемије“. Подељени у две групе ученици шестог, седмог и осмог разреда, обрађивали су познате теме из другог угла и уз мале експерименте. По њиховом признању тако је интересантније и лакше. Са децом су радили просветни радници из Зрењанина, Миша Брацић и Биљана Танкосић. Трећег дана учесници кампа са професором Данилом Боровницом говорили су о математици из угла свих наших чула. Мало задатака, мало занимљивости, мало програмирања, углавном математика је занимљива и корисна а укључена су сва наша чула. Четврти и пети дан посвећени су били програмирању. Професори Тања Радованов и Арпад Пастор одржали су радионицу програмирања –Алисе 3 а деца су савладала почетне кораке из програмирања и научили су основне програмске кораке анимирајући разне цртане јунаке правећи мали анимирани филм. До краја је у кампу било 18 најупорнијих и највреднијих а они су нам дали и смернице како да организујемо рад у нашем Научом клубу у току летњег распуста.