Новембар-децембар 2016, Пословни курс информатике

m DSC 0392За потребне градске управе ЦСУ Кикинда је организовао Пословни курс информатике, према програму за међународни сертификат ЕЦДЛ. Часови се за запослене у градској управи, као и за функционере, организују у рачунарској учионици Центра а предавачи су професори Тања Радованов и Арпад Пастор, који су и осмислили програм рада и припремили потребан материјал за рад. Идеја је да запослени у градској управи што боље примене у свом раду научено и да се припреме за полагање за међународни сертификат ЕЦДЛ, који је потврда информатичког знања, признат у 148 земаља и важи за цео живот. Иначе ЦСУ Кикинда има лиценцу и тестни је центар за добијање овог значајног сертификата. Обука за другу групу полазника биће организована након Божићних празника.