<<  Мај 2022  >>
  2  3  4  5  6  7  8

15.-19. августа 2016, Експерименти и природни закони

m DSC 0869Летњи камп за ученике старијих разреда основне школе у организацији ЦСУ Кикинда окупио је тридесетак ученика. Током пет дана наставнице Драгана Вуњак и Јелена Вулић покушале су да приближе ученицима природне законитости, повећају ниво њиховог знања кроз занимљиве огледе и експерименте. Идеја је била да се кроз овај пројекат промовише науке, овога пута физика и хемија. Камп је у потпуности финансирао ЦСУ Кикинда од сопственог прихода а основна идеја одржавања летњих кампова у Центру је да се покаже значај стручног усавршавања наставника и начини примене иновација у раду са децом. Последњег дана летњег кампа организована је посета музеју „Никола Тесла“ у Београду.